Fra Danmark til Centro Sarepta i Spania

Jonas Aagaard Nielsen (20) er volontør på Centro Sarepta. Han kommer fra Danmark og er et fint tilskudd til det nordiske miljøet ved senteret. Han følger en god del av bibelundervisningen i ukene. I tillegg følger han opp barna til misjonærfamilien Thorlund, som også kommer fra Danmark.

Går det greit å være eneste danske ungdom på bibelkursene? -spør vi Jonas. «I starten var det litt vanskelig med språket, men nå går det helt fint. Det har vært godt å bli kjent med norske ungdommer» sier Jonas. Han er imidlertid helt klar på at det burde komme flere danske ungdommer til Centro Sarepta.
Det trengs flere evangelisk kristne ungdommer som kan være vitner her –  inn i et samfunn og et land med svært lite evangelisk kristen virksomhet. Om det er noen som har mulighet til å komme på bibelkurs allerede fra januar av……så er det ledig plass på senteret.

Det er mulig at Sarepta trenger volontør(er) også 18/19. Volontøren(e) kommer da til å følge de tre bibelundervisningstimene hver dag, pluss at man er med på utreisevirksomheten. I tillegg vil man få forskjellige oppgaver i forbindelse med misjonsarbeidet her sør i Europa.

One thought on “Fra Danmark til Centro Sarepta i Spania

Comments are closed.