Siste undervisningsuke før jul

På bibel- og opplæringssenteret Centro Sarepta er vi inne i den siste undervisningsuken før jul. Denne uka er det Jan-Tore Olsen og Hans Bergane som underviser fra tirsdag til og med lørdag 16. desember. Det undervises på spansk og på norsk…. i to forskjellige klasser.

I pausene mellom timene er det nydelig å sitte i solveggen på senteret. 16 grader i skyggen i dag, men i sola var det skikkelig varmt. Så lenge det er sol, og det er det de fleste dager her nede, er det godt og varmt i solveggen på Centro Sarepta………selv i desember og januar.

Etter nyttår starter bibelkursene opp igjen den 9. januar. Flybillettene til Alicante koster veldig lite i januar og februar. Vi vil anbefale de som har mulighet til det å reise på bibelkurs i denne perioden…. om å gjøre det. På Centro Sarepta sin hjemmeside finner du undervisningsplan. På våre bibelkurs har vi hatt deltakere i aldersgruppen 19-96 år. Hjertelig velkommen på bibelkurs!