Praksisplass hos Sarepta

Elias Vollan har den siste uken hatt praksisplass i Sarepta sitt arbeid. Han kommer fra ei lita øy utenfor Bodø som heter Sør-Arnøy. Han kaller seg selv en «feskarglunt» på 23 år. Dette året går han på BOF på Fjellheim bibelskole. Fra første november skal han ha all sin praksis i Den Indre Sjømannsmisjonen, der han også er ansatt i 50%.

Flokken som har vært samlet på Centro Sarepta denne uken har blitt glad i Elias. De er takknemlige til Gud som reiser opp nye unge nådegaver. Daglig leder i Sarepta har hatt veiledningssamtaler med Elias. Det har vært viktig for meg å si til han at han skal få være seg selv og ikke bli en kopi av andre. Elias har noen «friske skudd» som heller ikke denne uken er blitt hugget bort. (Se tegning under)

Ensretting

Etter ei uke med høstferie starter bibelkursene opp igjen denne uka. Gå inn på Centro Sarepta sin hjemmeside for å lese mer om dette. Om du har anledning til å reise på bibelkurs ei uke eller to vil vi spesielt anbefale desember og januar. Prisene på fly er da svært lave. Fra Ålesund får du fly til 600 kr. tur/retur i denne perioden. Det er også billig fra andre byer.

Hovedbilde: Adm. leder og evangelist på bibel- og opplæringssenteret; Asger Refslund-Nørgaard og forkynnerspire; Elias Vollan