Stolene fylles opp

Nå er vi inne i en tid der de fleste rom på Centro Sarepta fylles opp med bibelhungrige mennesker. Det er bibelundervisning både på spansk og nordisk nå om dagene. Vi venter flere spansktalende elever med det første og i tillegg vil Jan Tore Olsen gå ut i «veikryssene» for å se om han kan finne to til. (Det er det vi har råd til på nåværende tidspunkt)
Det er en del misjonsvenner som har sponset plass til «spansktalende kursdeltakere» og vi takker Gud for at Han drev noen ut til den tjenesten.

Deltakerne på bibelkursene er ikke bare takknemlige for den åndelige maten de får. Vår nyansatte kokke, Isabel, får voldsom skryt for maten. Hun og Lilliana utgjør et godt team. Det betyr mye for trivselen med god mat og det er godt for miljøet på CS at vi har ei kokke som kan avlegge et vitnesbyrd om Jesus.

Deltakerne på bibelkursene er veldig ivrige til å hjelpe til. En dag var det noen som hadde lyst til å holde på i hagen. En var behjelpelig med å montere noen ting fra IKEA. Ei dame tok ansvar for å koste opp oliven som hver dag drøser ned på bakken. Ja, mange flere ting kunne vært nevnt.

IMG_2702

Centro Sarepta musikklag hadde sin første opptreden her om kvelden. Det kom ganske brått på da de annonserte seg selv. De sang på møtene flere kvelder, men siden det aldri kom flere enn to medlemmer i musikklaget så valgte de etter hvert å kalle seg en duett.

Vi har flere ganger anbefalt folk….som har anledning til det…. til å reise på bibelkurs i de periodene der det er svært lave priser på flybilletter. Siste del av november, hele desember, januar og februar er perioder der det er svært billige billetter. Billigst er Ålesund-Alicante i desember. Da får du tur/retur billett til under 600 kroner. Velkommen på bibelkurs! Se på Centro Sarepta sin hjemmeside: «Bibelkurs»

 

HB