Husmøte på Lalm i Vågå kommune

Bedehusmøter og kristne husmøter er det nok ikke så mye av i Vågå kommune, men på fredags kvelden prioriterte en liten flokk å samles til dette på Lalm.

På et småbruk høyt oppe i lia over Lalm sentrum har et ungt par bosatt seg. Det er 22 bygninger på småbruket så gårdseierene blir ikke arbeidsledige med det første. Stua vi hadde møte i ble bygd ca. da Carl Olof Rosenius ble født (1816) og det er mye historie i veggene her. Mon tro om det har vært husmøte her før?

IMG_2525IMG_2523

Vi hadde en samling som besto av barnesanger, tale, bevertning og mye samtale til slutt. Når en fremmed kar og organisasjon kommer på et slikt besøk til bygda….. er det naturligvis en del spørsmål. Er Sarepta også en slik organisasjon/menighet som bare er opptatt av makt, posisjon og penger? Er bøker som tas med til utdeling og salg…… bøker som skal profilere organisasjonens meninger? Ja, det var mangt og mye vi snakket om.

Det som sveiset oss i sammen…… var at alle vi som var der ønsket å bli bedre kjent med Jesus Kristus/Bibelen. Vi sto godt samlet om at det er bare Jesus Kristus og det Han har gjort som kan frelse oss. Noen i flokken hadde fått en radikal kursendring i livet i løpet av de siste årene. Det var flott å høre vitnesbyrdene!

Du som har plass på din bønneliste må gjerne ta med den lille flokken i Vågå kommune i bønn. Be om åpenbarings Ånd og at de må få nåde til være «Kristusbrev» ………ut i en del av landet der det ikke er så mye kristen virksomhet.