Veldig takknemlige

Nå har Gunnar Karlsen og jeg hatt møter i Stadsbygd og på Bindalseidet. Bygder der forkynnelsen av Guds Ord på bedehus og misjonshus er blitt sjeldnere de siste årene.  Det er ikke de store flokkene som møter opp, men de er veldig takknemlige for at noen kommer til bygda for å forkynne Guds Ord.

Det er godt å møte de lokale trofaste støttene rundt om i bygdene. Mange har hele sitt liv vært med i bedehusarbeidet og brukt sin nådegave der. Ordet som de har fått høre på bedehus, misjonshus og i leirvirksomheten har bevart dem hos Jesus Kristus. Mange er nå eldre….men de er enda ikke hjemme i himmelen. De trenger enda møter med Ordet…..og bli bevart i Ordet!

IMG_2388IMG_2389

Bilde 1:  Predikanter og noen flotte «lokale» fra Stadsbygd som var så greie at de tok med kaffemat til møte! Bilde 2: Vi er ankommet Bindalseidet Misjonshus og Gunnar må melde dette til sin kjære.

Det er gripende å se at mange hungrer etter Ordet, lytter intenst og fremdeles eier bibelgleden. Takk også til Gud for at han drar «nye» mennesker til samlingene på disse stedene der flokkene er små. Det gjelder om at en…og en….og enda en må få komme å høre seg frelst.

I kveld (Søndag) er det møte på Berg misjonshus (Sømna) klokka 19.00. Mandag er det møte i Frelsesarmeens lokaler i Brønnøysund klokka 18.00. Ta møtene med i bønn!

IMG_2410IMG_2413

Bilde 1: Det er flott på Helgelandskysten! Bilde 2: Køyesenga reies opp på campingplassen. Her skal vi bo i 3 dager før vi reiser lengere nordover.

Hovedbilde: Fra møtet på Bindalseidet misjonshus