Roadtrip-gjeng stakk innom Centro Sarepta

De likte seg så godt på Centro Sarepta, disse guttene som var på roadtriptur i Europa, at de ble et døgn ekstra. I formiddag reiste de videre til Andorra.

Mange er på tur nedover i Europa nå i ferien. Noen kjører bil dag etter dag, mens andre ligger i ro på ei badestrand. Guttene som har vært innom Centro Sarepta de siste dagene har hatt mange timer i bil den siste uka…..og flere blir det. De var så takknemlige for å kunne bo på Centro Sarepta noen dager. Spesielt takknemlige var de for å kunne sette seg ned å høre Guds Ord morgen og kveld. De satte også pris på Andreas Nordbye sin spesialfrokost der hovedretten er egg og bacon.

 

IMG_2253

Bibel- og feriedagene på Centro Sarepta startet 12. juni og varer frem til 30. juli. Det er fortsatt mulig å bestille overnatting. Sjekk Centro Sarepta sin hjemmeside.