Sommermøte

Det kom en fin flokk til møte i Tresfjord kyrkjestove i slutten av juni. Det var en flott sommerkveld der nysnøen på fjelltoppene i nærheten var i ferd med å smelte. Midtsommer er en god og viktig tid å tillyse samling om Ordet…… Ordet som kan smelte iskalde hjerter og varme de «brennende hjerter».

Jan Erik Dahl ønsket velkommen til møte og delte noen Guds Ord. Han er en av ildsjelene som legger til rette for møtevirksomhet i Tresfjorden for forskjellige misjonsgreiner.

Martin Schjølberg deltok med sang på møtet og kona Liv ordnet med kaffemat. Hans Bergane talte fra Joh. 8:36 «Får da Sønnen frigjort dere, da blir dere virkelig fri».

Sarepta har besøkt Tresfjord en del ganger nå. Vi vil jo så gjerne ha møter på nettopp slike steder. Steder der det er lite virksomhet. Ønsker du besøk av Sarepta til ditt hjemsted så må du gjerne ta kontakt.