Overraskende stor påmelding

Det er pr. i dag bare ni dager igjen til Sareptas Bibelcamping på Holmen leirsted i Troms, 14.-23. juli. Vi gleder oss over overraskende stor påmelding. Rundt hundre mennesker har gitt beskjed om at de kommer innom i løpet av bibelcampen. De aller fleste kommer nordfra, men vi har også enkelte påmeldte lenger sørfra i landet. I tillegg kommer det både svensker, spanjoler og sør-amerikanere bosatt i Barcelona og Valencia.

Bibelcamp i nord 3Bibelcamp i nord 1

Mange sikter seg inn på overnatting i bobil, campingvogn og telt, og det betyr at det fortsatt er enkelte ledige plasser på hytter og rom på Holmen. Ta turen du også, dersom kalenderen ikke allerede er fullbooket.

Midt i et bredt spekter av aktivitetstilbud for både store og små ønsker vi aller mest å gi plass for forkynnelsen av Guds Ord. Flott om du kan være med å be om at Ordet må få nå inn og bli til hjelp i den enkeltes liv i løpet av disse sommerdagene her nord.

 

Les mer om bibelcampingen her:http://misarepta.com/2017/03/28/bibelcamping-i-nord-norge/