Centro Sarepta åpnet dørene

Centro Sarepta har nå åpnet dørene og de første deltakerne til bibel- og feriedagene er ankommet. Hver dag frem til 30. juli blir det møter på senteret kl. 10.30 og kl. 20.00.

Utover de små nattetimer sjekket både barn og voksne inn på Centro Sarepta. De siste som kom i natt, tuslet inn porten litt over kl. 03.00 i dag tidlig.

IMG_0547IMG_2114
Bilde 1: I ca. 20 graders varme er det ikke vanskelig å smile selv om klokka viser 03.15. Bilde 2: Sandkassa er allerede i bruk

Møtene på Centro Sarepta i juni og juli er åpne for alle. Om du bor i området eller er på ferie i nærheten…..så er du hjertelig velkommen! Vi har også ledig rom til deltakere på våre bibel- og feriedager. Gå inn på www.centrosarepta.no for mer informasjon. Du er hjertelig velkommen!

IMG_2101
Vertskap denne første uken er Arild Melberg og Hans Bergane. Arild, som er daglig leder for Centro Sarepta, er storfornøyd med at dørene nå endelig er åpnet. «Nå begynner stedet å brukes til det som det er tenkt til» sier han i en kommentar.
På sikt vil sommerdriften være med på å bidra økonomisk til «sponsing» av spansktalende kursdeltakere, men det viktigste er at Guds Ord får lyde ut hver dag i sommermånedene.
Bibelkursene ved bibel- og opplæringssenteret vil foregå fra september til juni. Leder utland, Jan Tore Olsen, har tidligere skrevet på hjemmesiden om hvor viktig det er med økonomisk støtte til spansktalende kursdeltakere.