BIBELCAMPING I NORD

Det har de siste dagene av mai snødd her nord. Vi innfødte mister imidlertid ikke motet, og regner med at det også dette året vil grønnes mellom bakker og berg før høsten kommer.

Fra 14.-23. juli arrangerer Sarepta for første gang Bibelcamping i Nord-Norge. Arrangementet er lagt til Holmen leirsted, ca. 20 minutter fra Finnsnes i Troms. Stedet eies og drives av Normisjon, og ligger fantastisk flott til helt nede ved havet der hvor Gisundet er på sitt aller smaleste. Badet i midnattssol passerer store cruiseskip bare noen meter fra soveromsvinduet.

Vi vil ønske varmt velkommen til gode sommerdager med samlinger om Guds Ord, kristent fellesskap og et bredt og variert aktivitetstilbud for liten og stor. Det tilbys bl.a. fotokurs, vannsportsaktiviteter, fiske med nordlandsbåter, utflukter og spektakulære fjellturer. Her blir det tid til hvile og gode samtaler. Og til at nye bekjentskap knyttes. Aller mest håper vi at oppholdet skal få bli til hjelp i den enkeltes trosliv. Ole Andreas Meling, Dagfinn Sandal og Jan-Tore Olsen er med som hovedtalere på bibeltimer og kveldsmøter. Mikael Kero og Thomas Krüger taler på de fleste av ungdomssamlingene i etterkant kveldsmøtene.

Ingibjørg H & Arild Melberg m.fl. deltar med sang.

Det er svært gledelig at det for tiden siger inn godt med påmeldinger. Pr. i dag har allerede godt over seksti mennesker meldt sin ankomst.Ta kontakt på tlf. +47 482 65053 for nærmere informasjon.

Program Bibelcamping-Holmen-2017