Der det sjelden er møte

Det finnes mange steder i vårt land der det var rik møtevirksomhet for 25 år siden, men som i dag har sjelden eller ingen møter. Det er slike steder Sarepta først og fremst ønsker å besøke, slik at det kan skapes møtepunkt mellom Guds Ord og mennesker også der.

Skotten
Vi hadde to møter på Skotten. Guds Ord grep folket sterkt på Kristi Himmelfarts dag. Ordet kom oss nær. Det ble godt for mange å få se «Hovedsaken». Det å bli «funnet i Kristus». I Ham, I Kristus har du alt det du trenger for Himmel og jord! På Skotten er det en liten, men trofast flokk som møter opp. Det var også noen tilreisende fra nabobygdene som kom til møtene. På det meste var vi 19 stk. (Hovedbildet er fra Skotten)

Måndalen
I Måndalen gleder man seg over at noen «nye» har funnet veien til bedehuset. De er ikke nordmenn, men de har trang til å høre Guds Ord. Kanskje kan dette vekke til ettertanke. Det var flott å møte unge mennesker som søker Ordet. Det kom en gjeng fra nabobygda Innfjorden til møtet også. Derfor ble det en «stor» flokk………ja Måndalingene gledet seg over at det kom så mange på et «vanlig» møte.

IMG_2057

Moen på Hadeland
I skrivende stund er jeg på Hadeland. Vi hadde møte på Moen bedehus i går kveld og skal også ha formiddags møte i dag (Søndag 28.mai). En minibuss med folk fra Hurdal hadde tatt turen over heia. De gledde oss med fin og god sang! Det kom godt med folk til møtet. Når det først tillyses møte i Gran så stiller kristenfolket opp fra forskjellige sammenhenger. Ca. 25 personer kom til første møtet. Noen ildsjeler hadde ordnet i stand fest på bedehuset og vi fikk servert smørbrød og nydelige kaker etter møtet.

IMG_2068

Råde
I kveld (søndag 28. mai) kl. 19.30 blir det husmøte i Råde. Velkommen til huset som har gateadresse «Stubben 2»!

Følg med på kalenderen til Sarepta