Takknemlighet i Jevnaker

Det er ikke ofte at en bedehusorganisasjon har møte i Jevnaker lengere. Sarepta har denne helga hatt noen møter der, og folket som møtte frem var svært takknemlige. De ønsket oss velkommen tilbake!

Når det gjelder Sarepta sin virksomhet i Norden, ønsker vi spesielt å komme til steder der det er lite eller ingen møtevirksomhet. Vi har ikke noe ønske om å bli en innsamlerorganisasjon som reiser rundt for å «hente penger». NEI! – det som ligger oss på hjertet er at mennesker må få høre Guds Ord – til hjelp på Veien og til hjelp for å komme inn på Veien.

I Jevnaker finnes det litt kristent arbeid. Etter det jeg forstod, er det en liten pinsemenighet der og Frelsesarmeen har også et samlingssted. Fra gammelt av har nok DNK stått sterkt i Jevnaker – så sterkt at Hans Nielsen Hauge i sin tid ble holdt utenfor i dette distriktet.

Det bor nesten 7000 mennesker i Jevnaker. Enda finnes det noen få der som hilser velkommen forkynnelsen av bibelens tidløse budskap. Ordet – som i går og i dag, ja, som til evig tid står fast.

Hvilken nød er det ikke over oss, over vårt land og folk! Her vokser generasjoner opp uten å få møte Guds Ord – rett og sant forkynt! Må Herren forbarme seg over oss! Må Han vekke opp – spesielt oss bekjennende kristne. Vi som lever for oss selv og er blitt så «friske» at ….. «det ene nødvendige» verken er nødvendig for oss selv lengere eller nødvendig å bringe til andre.

Men vi møtte noen i Jevnaker som ber til Herren……

Kan du også være med å be for Jevnaker? Om Herren vil så reiser Sarepta tilbake til Jevnaker med møter. Tenk om en sjel eller to kan berges for evigheten……….

 

Bilde: Fra det siste møtet (da det var mest folk)