Tomrefjord kristne forsamlingshus

Sarepta besøker av og til Tomrefjorden. Det er både imponerende og kjekt å se det kristenfolket har fått til der med tanke på bygg og nysatsning.

Sist uke var Sarepta i Tomrefjord og hadde møte. Flere av de som møtte frem gav utrykk for at de satte pris på at det ble holdt en bibeltime denne kvelden. Selv om det var sterke ord vi fikk lytte til, var det likevel mottakelighet og takknemlighet.

For noen år tilbake ble det gamle bedehuset i bygda revet og prosjektet «Tomrefjord kristne forsamlingshus» var i gang. Et gammelt konfeksjonsverksted er pusset opp og dette er blitt til fine og trivelige lokaler der folket kan samles om Guds Ord.

Da vi kom inn i møtesalen denne gangen, la vi med en gang merke til den store og flotte «fronten» de hadde fått inn i møtesalen (bildet). En talerstol, med budskap, var også kommet på plass. Måtte dette forsamlingshuset virkelig bringe Kristus Jesus til menneskene! – og må menneskene i Tomrefjord se at Kristus kom for å berge syndere. Hans hender strekker seg ut mot folket……Kom!!!

Be for denne bygda og for ildsjelene som legger til rette for forkynnelsen av Ordet/Kristus på  Tomrefjord kristne forsamlingshus.