Møter i Romsdal

I går kveld hadde Sarepta møte i Isfjorden og vi skal tilbake dit på torsdag. Denne uka er det møter flere steder rundt om i Romsdal.

Når daglig leder i Sarepta har en periode der han bor hjemme, legges det gjerne opp en del møter for Sarepta i Romsdal. Martin Schjølberg er ofte med å synger på møtene og bilen fylles som regel opp med Sareptavenner som hjelper til med forskjellige ting i møtene. I går kveld ordnet Liv Schjølberg med kaffe og kake etter møtet.

img_1627

Flokken som var på møte i Isfjorden Søndag kveld 

Møteuker er det lite av i Romsdalen nå for tiden og det blir også færre møter generelt. Hungeren etter å høre Guds Ord er ikke stor her……slik som det også er flere andre steder i landet. Det betyr ikke at vi slutter med å legge til rette for møtevirksomhet, snarere tvert om, vi trenger til å be Herren drive arbeider ut til forkynnelsen av Guds Ord. Som organisasjon er hovedkallet å skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker slik at menneskene kan få høre seg frelst.

Bønneemne:
Jeg kjenner Isfjorden fra tidligere tider. Det var en rik virksomhet her. Nå er det heller spredt med møter, men kan du be for denne bygda og for de møtene som er satt opp på møteplanen? Be spesielt for møteuka som er satt opp i februar. Sarepta kommer nok til å ha noen flere møter i mai enn det som er satt opp. Da vil vi spørre om lov til å synge og vitne utenfor butikken på dagtid. På den måten kan vi gjøre Kristus og møtene om Ordet kjent.

program-bedehuset-isfjorden-vinter-var-17

Programmet på bedehuset i Isfjorden vinter/vår 17

Du kan sjekke kalenderen til Sarepta for å se de andre stedene vi skal til de nærmeste dagene. De to første dagene er det Aukra og Innfjorden som får besøk.