Betania bedehus på Aukra/Gossen

Kjært barn har mange navn. I går kveld fortsatte vi vår ferd til Betania bedehus på Aukra….eller Gossen om du vil. Nils Arve Solem kunne ønske velkommen til en stor flokk på bedehuset denne kvelden, tross influensatider.

Sarepta fortsetter sin møtereis i Romsdal. Det var en svært lydhør forsamling som møtte opp på Betania bedehus tirsdag kveld. Martin Schjølberg sang evangeliet inn i hjertene og Hans Bergane holdt en bibeltime.

img_1647

Nils Arve Solem hadde både bakt bolle og kjøpt bløtkaker og flere stoppet igjen til kaffe ved avslutningen av møtet.

img_1652

Spesielt godt var det å høre at det drives barnearbeid på bedehuset. Denne uken starter Ving opp igjen etter julehøytiden. Be for dette barnearbeidet!

 

I kveld (onsdag) går ferden videre til Innfjorden