Møter i Rossfjord og Kårvikhamn

Folket nordpå er takknemlige for at predikanter kommer på besøk og deler Guds Ord. Etter styremøtet som Sarepta hadde sist helg besøkte Jan-Tore Olsen og Hans Bergane de to bygdene Rossfjord og Kårvihamn.

I Rossfjord hadde Sarepta møte på sykehjemmet. En fin flokk av beboerne på sykehjemmet kom i tilegg til noen fra bygda. Jan-Tore ledet møtet og Hans sang og forkynte Guds Ord.

I Kårvika kom det også en fin flokk av både unge og eldre. Hans forkynte ut fra versene:  «Den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn, har ikke livet.  Dette har jeg skrevet til dere for at dere skal vite at dere har evig liv, dere som tror på Guds Sønns navn.» 1Joh 5:12-13
I disse versene finner man de to veiene, de to endemål og de to former for evighet. I en av de to former for evighet skal du og jeg leve i, sa Bergane. Det er alvorlige ord samtidig så uendelig gode ord……..for Guds barn i alle fall.

Etter møtet ble alle bedt hjem til familien Olsen på kaffe og kake. Godt og kjekt er det å kunne samles slik i et hjem etter møtet.

 

Bilde: Hans Bergane på talerstolen i Kårvikhamn