Nyttårskonferansen 16/17

En gjeng med ungdommer har i år tatt på seg ansvaret for den praktiske gjennomføringen av Nyttårskonferansen 16/17 på Nordlys Misjonssenter. Ledelsen i Sarepta er glade for å se at ungdommer tar ansvar i arbeidet. Helt siden oppstarten høsten 2014 har ungdommer tatt ansvar i forbønn, omsorg og offer.

I går kveld tikket det inn en epost, etter at det hadde vært møte i arrangementkomiteen:

Nyttårshelga 2016/2017 arrangerer Sarepta nyttårskonferanse for ungdom mellom 15 og 30 år på Nordlys Misjonssenter i Sandnes kommune. I løpet av helga kjem forskjellige talarar innom, og det vert mykje fokus på forkynninga av Guds Ord gjennom fleire bibeltimar og møte.

I tillegg vil det sjølvsagt òg verta masse tid til kos og drøs, godt fellesskap, god mat, spel, kaker og elles ting som høyrer med til ei nyttårsfeiring!

Pris for helga:

MED overnatting: kr. 750,-
UTAN overnatting: kr. 550,-
Påmelding :
Påmelding til Nyttårskonferansen 16/17

One thought on “Nyttårskonferansen 16/17

Comments are closed.