Det ganske alminnelige møte

I går kveld var vi i Isfjorden og hadde møte. Det var et ganske alminnelig møte. De fremmøtte var takknemlige for forkynnelsen og sangen i møtet. De ønsket at Sarepta kommer tilbake med flere møter i bygda deres.

Martin Schjølberg sang på møtet i Isfjorden i går kveld. Han og kona (Liv) har en brann og nød for at Guds folk må samles om Guds Ord og at nye må vinnes for Guds rike. Før møtet i Isfjorden hadde de sendt invitasjon til møtet – via SMS – til 20 personer som bor i området. Det var det bra de gjorde siden annonseringen av møtet var litt sparsom og plakaten på butikken var nedrevet.

De fleste møter på bedehusene er «vanlige». De fleste måltid vi spiser er også «vanlige» – og alle disse «vanlige» måltidene holder oss i live.

 

Bilde: Martin Schjølberg synger på bedehuset i Isfjorden