Bil i kollektskåla

I Sør-Amerika fikk vi en gang ei høne i kollekt. I Sarepta har vi nå fått en bil i kollektskåla og før jul i 2014 fikk vi en motorsykkel. Hva blir det neste?

Vi er veldig takknemlige for at folk husker på Sareptas arbeid både i bønn og med midler! Mange har fast givertjeneste, noe som gir oss forutsigbarhet og store gaveinntekter hver måned. Av og til får vi store enkeltgaver. Nå har vi fått en bil!
I dag sitter jeg på NAF-stasjonen og skriver dette innlegget. Bilen vi har fått skal sjekkes slik at vi får en status på den og en prisvurdering.

Første høsten (2014) Sarepta var i virksomhet, manglet vi penger til lønn i desember. Vi hadde bestemt at det ikke ble noen lønnskjøring denne måneden. Plutselig var det en som var blitt minnet av Herren om å gi motorsykkelen sin til Sarepta. En i styret forskutterte for salget av den og 22. desember ble det sannelig utbetalt lønn til arbeiderne. Som arbeider så må jeg si at det var en flott julegave å få!

Hva blir den neste?
Som nevnt ovenfor så er dette med fast givertjeneste til Sarepta med på å bære arbeidet. Vi skulle gjerne hatt 25-35 nye faste givere til Centro Sarepta. Blir du med på dette så er du med på å etablere et bibel- og opplæringssenter i Spania. Der vil det være forkynnelse av- og opplæring i Guds ord, både på spansk og nordisk. Fast givertjeneste skjema Misjon Sarepta juni 2016.
Har du en campingvogn som du har tenkt å skifte ut så kan du vite at vi trenger og ønsker det til Centro Sarepta. Den må være tett og i forholdsvis bra stand, men gjerne gammel. Det bør være minst 5 soveplasser i den. Til møtevirksomhet i Norge kunne vi trenge en bitte liten campingvogn. Vi tenker å ha møter på steder der det nærmest er slutt på sammenhengende møtevirksomhet. På slike steder er det ofte vanskelig med privat overnatting. Da hadde det vært praktisk med ei lita vogn.

 

Bilde: Antenna på bilen og NAF-senteret i bakgrunn