Lofthus i Ullensvang

I kveld har vi vært med på noe sjeldent. Vi har vært på husmøte i Lofthus i Ullensvang. Det kom folk fra Eidfjord i nord til Odda i sør. Veldig gledelig var det at både unge og godt voksne kom.

Sarepta har flere ganger presisert at vi ønsker å komme til steder der det er lite møtevirksomhet fra før. Lofthus er et slikt sted. Vi ble godt tatt imot i huset til Marit og Petter. Flere av de som var på møtet ønsket oss velkommen tilbake.

Mye Guds Ord har vært sådd i dette området opp igjennom årene. er tiden da vi har muligheten til så skape møteplasser mellom mennesker og Guds Ord! La oss bruke tiden vår og midlene som vi er betrodd til det aller viktigste……å bringe Guds Ord ut.

Det kom 12 personer til møtet i kveld og det var flott. Noen hadde måttet melde avbud av forskjellige årsaker…… så det kunne kommet flere. Det var en lydhør forsamling, men det blir litt hektisk med bare en kveld. Om Herren gir oss noen «neste gang» satser vi på å starte i Eidfjord og fortsette med møter til vi havner i Odda. Ei lita uke hadde vært bra i dette området.

PS. Sarepta trenger en pianist eller noen musikanter som kan være med oss (på frivillig basis) når vi legger opp til møteserier i fremtiden. Har du mulighet?