MISJONSTURNÉ I AGDER OG ROGALAND

30. mai til 2. juni inviteres unge voksne til å være med på busstur og besøke bedehus og leirsteder i Sør-Norge. Målet er å synge, vitne og «sette mot» i mennesker langs vegen. 

Historisk

Å arrangere en 4-dagers bedehusturné for unge voksne er trolig det første i sitt slag. Dette er et unikt opplegg for deg som liker å være på tur, delta på mye sosialt og være med på møter der vi synger og vitner om Jesus. 

Sette mot i mennesker

I Apostlenes gjerninger kap. 20 leser vi om Paulus som satte mot i disiplene før han dro videre på sin misjonsreise mot Makedonia. 

I en tid hvor det er lav oppslutning på mange bedehus, ønsker vi i god paulinsk ånd å oppmuntre de mennesker vi møter. Det kristne arbeidet lokalt er avgjørende for at mennesker blir bevart i troen.

Med oss har vi talerkrefter og sangkrefter og gleder oss til å arrangere møter på fire forskjellige bedehus. Vi skal innom forsamlingene i Ølensvåg, Talgje, Evje og Rykene. I tillegg vil vi overnatte på kjente leirsteder som Brandøy, Utsyn og Evjetun.

Bygge fellesskap

Utover å delta på møter, ønsker vi å bygge et godt felleskap undervegs på turen. Det blir rikelig med anledning til å stifte nye vennskap. På buss-etappene vil det være kaffe og snacks krydret med litt variert program. Dessuten tar vi gode stopp undervegs. Dagstur til Preikestolen og tradisjonell basar på Talgje bedehus vil deltakerne også få oppleve.

På kveldene legger vi opp til grilling, hygge og sosialt samvær. Kanskje volleyballkamp og et kveldsbad også kan friste. Og har noen med gitar, tar vi en sang- og vitnestund rundt bålet nede ved vannet.

Reiseruta vil begynne og slutte på det sentrale østlandet med oppstart i Vestfold/Grenland/Notodden. Reisende fra Oslo anbefales buss til Notodden som korresponderer med turnébuss.

Dette blir en meningsfull og innholdsrik tur vi håper du vil ta del i. Mer info og program vil ligge på facebook sitt eget arrangement for turen «Misjonsturné for unge voksne». 

Turen varer fra torsdag til søndag og er åpen for alle mellom 20 til 45 år.

Klikk på linken og meld deg på.

Påmelding:

https://forms.gle/QmejG5g5NcCZ8AiQ8

Vi håper på god oppslutning og ønsker å være til velsignelse der vi ferdes.

Varmt velkommen på forsommer-tur i vårt naturskjønne land!

Hilsen turkomitéen