Mannsweekend på Tonstadli

En komite fra Rogaland tar initiativ til mannsweekend. Det er så flott med slike initiativ! Takk til dere!

Men da håper vi at mange menn kjenner sin besøkelsestid. Tonstadli er et leirsted av ypperste klasse, med flott natur og gode skiløyper i nærheten. Andre aktiviteter kan være idrettshall, brettspill eller god mannedrøs. Tonstadli er også kjent for svært god mat.

Men først og fremst samles vi til oppbyggelse av vår høyhellige tro! Ove Heradstveit har denne høsten hatt noen møter for Sarepta. Han har vært en av landets ledende psykologer. Men det er ikke psykologi som er hans budskap. Nå har han avsluttet sin psykologipraksis for å forkynne Bibelens budskap til omvendelse og tro. Du kan tjuv-høre litt på han på hans nettside såkornet.no.

Med oss er også Ole Lauritz Tønnesen. Det er en ung tømrer, som reiser litt på fritiden. Han er en forkynner som har gledet mange med sitt klare vitnesbyrd om Jesus.

I komiteen sitter Frode Hegle, Asbjørn Nordpoll, Benjamin Eftevand og Henrik Hegle.

Vi håper at mange unge menn kan kjenne sin besøkelsestid. Vi håper på en god aldersblanding. Kanskje de som har kommet lengst på fjorden kan sponse de som betaler stadig høyere renter!

Program og påmelding finner du her.