What is a woman?

Det er juni måned, en nær sagt hellig måned for Pride-ideologien som det offisielle Norge ønsker at alle skal bøye kne for. Da flommer avisene over med Pride-stoff. Et lite søk i Nettavisen viser 38 artikler om Pride siste uke. Stort sett alle artikler kappes om heie fram Pride og dets ideologi. Et og annet kritisk leserinnlegg kan vi finne som er kritisk, men svært sjelden offisielle artikler. Det står om jobb, penger og anseelse om en formulerer seg kritisk til dette. Pride-ideologien sies å være inkluderende, men den ekskluderer alle som stiller spørsmål ved den. Så kommer det endelig et lite lyspunkt fra USA, og fra verdens rikeste mann, Elon Musk.

For ganske nøyaktig et år siden, lanserte Matt Walsh dokumentarfilmen «What is a woman?»

Matt Walsh fra USA lagde i 2022 en dokumentar hvor han spurte ulike personer dette enkle spørsmålet. Hva er en kvinne?

Han intervjuer professorer i medisin og ledere ved universitet. Disse regnes som toppen av vår sivilisasjons kunnskap og vitenskap. Men dette enkle spørsmål kan de ikke svare på.

Svaret han fikk var omtrent slik: Bare kvinner vet svaret. De som identifiserer seg som kvinne, er kvinne. Matt Walsh følger da opp: «Ja, men hva er det de føler seg som? Hva er det de identifiserer seg som? Hvis de føler seg som en kvinne, må vi da vel kunne gi en definisjon på hva en kvinne er? De kunne ikke svare.

Den nye ideologien gjør nemlig begrepet kvinne til noe fullstendig subjektivt, og gjør det derfor umulig å definere. I praksis tømmes begrepet kvinne for innhold. Straks vi definerer det, rakner alt. Når vi mister fotfeste i noe objektivt sant, mister vi langt på veg forstanden.

Walsh tok også en tur til Afrika, og til en Mazai stamme. Her fikk han svar. Og disse rister på hodet av galskapen som råder i Vesten. Vet de ikke engang hva en kvinne er? Tror de at en kvinne kan bli mann?

Walsh dokumenterer også hvor lite forskning det har vært på medisiner som kan stanse opp puberteten hos unge. Det utføres eksperimentell behandling, som fører til uopprettelige skader i barn. Dette kalles omsorg, men er barnemishandling.

Hva har så dette med Elon Musk å gjøre? Jo, i sist uke ble denne dokumentaren nemlig lagt tilgjengelig på Twitter. Elon Musk er kjent som Tesla-grunnlegger og er verdens rikeste mann. Han eier også Twitter. Han var på en utenlandsreise i Kina. Da danset musene på bordet og bannlyste filmen. Den ble stengt på Twitter og karakterisert som hatefull. Da dette kom Elon Musk for øre, så ble den straks lagt ut igjen og med en personlig anbefaling: «Denne bør alle foreldre se!» På kort tid var den delt 180 millioner ganger.

Elon Musk blir utfordret på at det kan straffe seg økonomisk å støtte et slikt budskap. Da er han tydelig på at rikdommen ikke er verdt noe, om de skal hindre meg i dette.

Kanskje kan dette føre til at noen i Norge også blir modige nok til å tale Roma rett imot og stå for et bibelsk virkelighetsbilde. Det handler om å berge våre barn fra en ødeleggende ideologisk farsott.

Ole Andreas Meling