Sareptasommer i Fyresdal: Stor påmelding!

Om du vil bo på rom under «Sareptasommer i Fyresdal» i uke 30…… må du være rask til å melde deg på! Nå har vi passert 180 påmeldte til dette arrangementet. Enda er det noen ledige rom.

Det er ledige plasser for bobil, campingvogn og telt. Det er også noen ledige rom fra mandag til torsdag…….og det kan jo være aktuelt om du bare har anledning til å være med noen få dager……..eller du kan fortsette i telt fra torsdag til Søndag 🙂
Flere opplysninger om «Sareptasommer i Fyresdal» finner du her

Hvis gjeldene retningslinjer (januar 22) for max 200 holder seg inn mot sommeren, er det de først påmeldte som prioriteres. Hovedmøtene vil da kunne overføres fra idrettshall til møtesal slik at det blir to kohorter. Bespisning i matsal vil ha maksantall og vi må evt. få til en rullering. Men vi håper at det åpnes opp innen sommeren.

Om ikke uke 30 passer for deg…… så fortvil ikke. Sarepta har to bibelcampinger til sommeren 2022. En i Setesdal og en i Nord-Norge

HK