Møtehelg på Lauvsnes

Thomas Hogganvik og Even Ydstebø fikk gleden av å besøke Lauvsnes i helgen som var. Etter litt sightseeing eller leting om du vil, fant vi frem til Betania på Lauvsnes. Betelskipet Elieser 6 lå til kai 2 mil unna og hadde også møter denne helga. Derfor var vi litt spent på om det ville komme noen folk på møtene. Vi tilpasset oss hverandre og endret klokkeslett slik at møtene ikke skulle kollidere. Det var fint å se at en god flokk fant veien til bedehuset første kvelden. Selv om det var nokså tynt i rekkene på lørdag, var det flere som tok turen til Betania på søndag på tross av frost og glatte veier. Noen valgte å ta turen helt fra Bangdalen, en kjøretur på godt over en time hver vei.

Thomas og Even

Så var det kjekt for oss å være med på møte og basar på Elieser lørdag kveld. Også her lød evangeliet i ord og toner. Må Herren fortsatt få bruke dette flytende bedehuset slik at flere kan bli nådd med det glade budskapet om Jesus. Må Gud velsigne arbeidet som Den Indre Sjømannsmisjon driver.

Etter at siste møte på Lauvsnes var over, reiste en dame seg og takket for at hun fikk være med på dette stormøte. Ja, slik er det når Ordet blir forkynt og Jesus er til stede med det som Han vil gi. Da blir det en nådestund ved Jesu føtter. 

EY