Homstean, ny plass for Sarepta

Homstean ligger 20 min nord for Kristiansand. I annonsa står det at Misjonssambandet og Misjon Sarepta er arrangør. Det var ikke helt presist. Men for at folket skulle vite litt hvilken type møte det var, så valgte de lokale å gjøre det slik. Misjon Sarepta var helt nytt for alle som gikk på bedehuset her.

Med meg hadde jeg Ole Gunnar Hegle. «Du synger som en engel», oppsummerte kontakten. Han fikk også sagt oss noen sterke ord om Guds vilje alltid er god, selv om den av og til innebærer lidelse. Etter 16 år med sykdom, fikk han erfare underfull helbredelse. Det er så stort når en ungdom slik kan vitne om hva Jesus betyr for ham.

Vi har god tid på Homstean, så vi trenger ikke slutte etter en time! sa møtelederen. Det var godt å høre. Det hender vi får tydelig beskjed om at 15 minutter er nok! Herlig sang fikk vi også fra et kor fra blåkors og fra Greipstad musikkor. Fra 20 til 40 personer var det på møtene.

«Tusen takk for 3 vidunderlige møter! Håper du kan få de tilbake om ikke altfor lenge!» Slike meldinger i etterkant er oppmuntrende. Sarepta har fått en ny plass å besøke.

Ole Andreas Meling