Åpen dør for Ordet

Forrige uke hadde Sarepta møter i Ytre Namdalen og sør på Helgeland. Vi hadde to møter på Lauga bedehus, ett møte på Bindalseidet og to møter på Berg i Sømna kommune. Det var Gunnar Karlsen og Even Ydstebø som hadde gleden av å besøke disse stedene. Gunnar er oppvokst på Seløy på Helgeland og reiste i mange år som forkynner i disse områdene.

Vi sitter igjen med takknemlighet etter dagene vi fikk være sammen. Godt å kjenne på den varme mottakelsen vi fikk alle stedene. På Berg fikk vi tildelt rom i kjelleren og vi fikk fri tilgang til kaffemaskinen på kjøkkenet. Da kan ikke predikantene klage.

Det ble også uttrykt at vi måtte komme igjen og gjerne ha flere møter i strekk. Det håper vi å få til ved en senere anledning. Hungeren etter å høre Guds ord er til stede. Så er nøden vår at det på mange steder er så lenge mellom hver samling om Ordet. La oss aldri komme i den situasjon at vi har sultet oss mette på dette Ordet. Det avgjørende er at vi får spise oss sultne og lar Kristi ord få bo rikelig blant oss.

Takk til de positive og gjestfrie menneskene på Lauga, Bindalseidet og Berg. Og takk til Gunnar Karlsen som tok den lange veien fra Dombås for å være med i Ordets tjeneste.

EvenY