Magisk kveld på Lauklines

Så fikk vi se det. Nordlyset. Det vakre og magiske lyset som skimrer i grønt og lilla. Det minner oss om Guds gode omsorg. Det er jordens magnetfeil som bøyer av livsfarlige solstormer slik at de ikke treffer jorda, men i stedet tar veien over nordpolen. Så kan vi se dem som vakre fargespeil. Og det i verdens koseligste sammenheng.

Med bålpanne, mange barn og unge som ler og koser seg, sørgmodiig fiolinmusikk, tørre vitser og dyp åndelig samtale til hjelp for hverandre. Vi er på Lauklines. Helt fullt er det nå den siste helga. Flere som deltok på kveldsmøtene, ønsket å få med seg bibeltimene også, og booket inn på et av rommene her.

Vi har hatt 2 bibeltimer hver morgen og et kveldsmøte på kvelden. Det har vært spesielt stilt under møtene, og det er så naturlig her å snakke om innholdet med hverandre i etterkant. Vi tror det har vært en uke til hjelp for mange. Kanskje får vi dette til også neste år? Da må du ikke nøle med å bestille!

rbsh

foto: Åshild Pedersen