Julekonsert live

Aldri synges så mange gode kristne sanger som i jula. De kristne julesangene holder fortsatt stand. Men de er under press, og det er viktig å bruke dem. Julens budskap har gitt inspirasjon til mange forfattere og komponister.

Vi har samlet folk rundt i Norge og Spania til en felles sang-dugnad. Det blir trompet, fiolin, obo, mannskor, duett, familiekor, solo og enda mer. Per Tveten stiller med et andaktsord.

Benk dere sammen foran skjermen, og gled dere over et fint innslag lille-juleaften. Vi ønsker også på denne måten å minne om Sareptas viktige kall og arbeid i Norge og Spania. Takk også om du vil støtte oss på vipps!

En ekstra takk skal vi gi til Ole Gunnar Hegle som har tatt initiativet til konserten. Takk til Jan Tore Skogen som har brukt mangfoldige timer til å redigere dette sammen. Takk til Eiríkur som prøver å gjøre lyden best mulig. Ikke like lett når alle opptak er tatt opp av amatører rundt i hjemmene. Og takk til alle bidragsytere.

Livesendingen finner du her:

https://youtu.be/ymButF4-xq0