Fjelltur-leir i Spania oktober

Mange har oppdaget at Spania er et flott land for fjellturer, særlig i det området der Centro Sarepta ligger. Dette har gjort at Sarepta har satset på fjelltur-leirer – for deltakere i nesten alle aldre!

De fjelltur-leirene som har vært ved Centro Sarepta, har vært veldig vellykket. Den neste leiren som går av stabelen er 7.-13. oktober. Her har vi fått noen avbestillinger på grunn av sykdom, slik at det er noen ledige plasser. Det er altså enda tid for å melde seg på. Det er bare å hive seg rundt!

Noen synes kanskje flybillettene er i dyreste laget på denne tiden, men det kan være at det er mulig å få billigere billetter om man reiser litt før og/eller litt etter leiren begynner og slutter, om man har mulighet til det. I stedet for å bruke penger på billetter kan man da bruke de på et lenger opphold ved senteret.

Ledere og talere på leiren er Lorents Nord-Varhaug og Johannes Kleppa. Det blir bibeltime om morgenen og møte om kvelden. Man smører niste og får god tid til en fin tur. Det vil variere hvor krevende turene er, og det er mulig å tilpasse disse etter egen form. Alle turene er garantert flotte, i vakker natur, fascinerende fjell og gode stier.

Når så Centro Sarepta han by på et enestående sted, trivelige rom og velsmakende mat, ligger alt til rette for en flott uke i Spania med kombinasjon av Guds ord og Guds natur.

Elles er det selvsagt muligheter til fjellturer hele år, om man en gjest på senteret og følger bibelundervisningen som går gjennom skoleåret.

På Centro Sarepta sin nettside, centrosarepta.no, finner man mer detaljerte opplysinger, priser og hvordan man kan melde seg på – eller man kan sende en epost eller ta en telefon: post@centrosarepta.no – mobil +34 744 609 904.