Bibelcampingen på Holmen er i gang

For andre året på rad arrangerer Misjon Sarepta bibelcamping i Nord-Norge. Holmen Leirsted ligger ca. to mil nord for Finnsnes og du er velkommen på møtene om du er i området! Nord-Norge viser seg fra sin beste side med sol og lyse netter. Værmeldingene fremover er også gode.

Allerede fra første dag kom det en fin flokk til Holmen. Det er flott å kunne samles på sommeren, også i Nord-Norge, til sammenhengende bibelundervisning og forkynnelse. Jan-Tore Olsen talte på åpningsmøtet i kveld fra Daniel 10 og Salme 119. På formiddagene er det to bibeltimer og ett barnemøte.

IMG_3569Bibelcamp i nord 2

Rett etter møte i kveld tok ungdommene avgårde ut på fjorden for å fiske.
Trampolinen er i bruk hører jeg og barna koser seg.
Ferie er godt……spesielt når Guds Ord får være sentrum.