Forradal bedehus og Selbu menighetshus

Etter å ha vært på husmøter i Skogn har turen gått videre til Forradal og Selbu. I Forradal hadde det ikke vært møter på bedehuset i vinter. I Selbu har det de senere årene vært få eller ingen besøk av de kristne organisasjonene.

Lillesalen i Forradal ble helt full på fredag kveld. En lydhør og svært takknemlig flokk var samlet om Ordet og misjon. Kjekt var det at noen fra Stjørdal støttet opp om møtet. I Forradal har de foreningsmøter av og til. Det er noen samles om Ordet og til bønn for bygd, land og misjon.

Sareptabilen kjørte vider til Selbu på lørdag. Dagen ble brukt til å stå utenfor butikker i sentrum. Store plakater i vinduene med invitasjon til møtene lørdag kveld og søndag formiddag ble studert av flere. Vekkende og trøsterike bibelvers som står skrevet på bilen ble lest av forbipasserende. Hele sangen «Navnet Jesus» står på bilen. Der står det blant annet:

«Jesu navn! Hvor skjønt det klinger, La det runge over jord! Intet annet verden bringer. Håp og trøst som dette ord»

Det kom 10 personer til møte lørdag kveld på menighetshuset i Selbu…..og det var veldig flott! Vi er spente på hvor mange som kommer nå søndag formiddag. Også i Selbu var det en takknemlig flokk. Det siste året har noen damer i bygda vært samlet til bønn en gang i uka. De så på det som et bønnesvar at Sarepta kom med møter til bygda. Det siste året har noen ynger damer her startet opp et barnearbeid på menighetshuset fordi: «vi synes der er viktig at barna får lære bibelfortellingene».

IMG_3296

Vi vet at mange som følger Sarepta sin møtevirksomhet rundt om i landet er med i bønn. Be for Forradal og Selbu. Be også til Herren om at han må åpne opp en dør for Ordet inn til Tydal!

 

Etter møtet i formiddag går turen videre til Singsås og husmøte på Nordgården Løvrød. Velkommen! – og hjertelig takk for forbønn.