Bibelhelg på Holmavatn 22.-24. juni.

I 2018 blir bibelhelga vår på Holmavatn ungdoms- og misjonssenter. Det ligger i nærheten av Varhaug på Jæren. Dan Hessellund fra Danmark blir hovedtaler dette året. Senteret ligger naturskjønt til og har veldig gode fasiliteter.

Holmavatn 3 Utsikt fra rom på Holmavtn

Vi håper på deltagere fra hele Norge……..samt at noen fra våre naboland også tar turen. Vi er behjelpelig med å gi råd om hvordan man kommer seg fra Sola flyplass, evt. togstasjonen på Varhaug, og opp til Holmavatn.

I år har vi lagt opp til egen «Familiepris» og «studentpris». Vi ønsker å legge til rette for at disse gruppene skal ha mulighet til å komme til denne helgen. Misjon Sarepta har forholdsvis mange unge «støttemedlemmer» og vi håper at mange av dem vil være med på «Landsmøtet» til Sarepta som er på lørdag ettermiddag. Landsmøtet avholdes i «pausen» på bibelhelga -lørdag ettermiddag.

Det er nå åpent for påmelding og vi håper at flest mulig velger å bo på Holmavatn….da dette vil gi et godt «håndslag» til senteret og driften der.

Program bibelhelg 2018

One thought on “Bibelhelg på Holmavatn 22.-24. juni.

Comments are closed.