Nyttårsleir i Molde

Det blir nyttårsleir også i år. Denne gangen innbyr vi ungdom fra 16-26 til Solemdal som ligger rett utenfor Molde. Her skal vi bo i naturskjønne omgivelser og Ordet vil være sentrum for helga. Asbjørn Handeland skal være hovedtaler.

Asbjørn Handeland med slips (2)
Bilde: Asbjørn Handeland

Leiren starter lørdag 30. desember kl. 13.00 og avsluttes mandag 1. januar kl. 15.00. Pris for hele leiren er 690 kroner.  For deg som er avhengig av fly, vil det være mulig å komme til Molde på fredag den 29. desember om du ikke klarer å få tak i billigbilletter til lørdag den 30 desember. Du vil få ei seng/madrass også denne natten + mat, men da med et tillegg på 200 kroner. Program for helga finner du her. Om du skal reise direkte til studiested etter leiren….. og ikke kan reise før den 2. januar….. så går også det greit mot et tillegg i prisen på 200 kroner.

Overnatting vil skje i hjemmet til familien Bergane og på Åkerlehaugen retreatsenter som ligger rett ved. Solemdal bedehus vil bli brukt til møtene og middagsserveringen. Stilen på helga er ikke høye hæler, kjoler og svart dress. Vi satser på aktiviteter ute og i gymsal. I tillegg blir det forskjellige aktiviteter innomhus i tilknytning til Sareptas hovedkontor. Omvisning på hovedkontoret til Sarepta vil foregå fra 14.00 til 14.01 på lørdagen.

Vi kan ikke ta imot flere enn 40 stk. på denne leiren….. så vær rask med å melde deg på. Det er også lurt å bestille flybilletter og/eller togbilletter tidlig. Tog tar du til Åndalsnes. Derfra korresponderer det buss til Molde. Gå av ved Røvika så henter vi deg der.

Velkommen til en «Tett på» leir. Tett på Ordet og tett på hverandre!

Påmelding sendes til:

Post@misarepta.no

 

Program for helga