Ungdomsleiren er i gang

Ungdomsleiren på Centro Sarepta 8.-14. august er i full gang. Vi har deltakere både fra Danmark, Sverige og Norge. De første par dagene har vært preget av fulle hus, svært høy trivsel, fantastisk sommervær og lyttende hjerter i møte med sang og forkynnelse. ”Løft deres øyne og se!” er hovedtema for bibelsamlingene.

At air-conditionanlegget i møtesalen har tatt kveld, og at det har vist seg umulig å få tak i servicefolk grunnet ferieavvikling, har blitt tatt med et smil. Det medfører imidlertid betydelige utfordringer med temperaturer opp mot 37 grader.

”Det er bare så sykt fint her!!”
Det har vært mange slike og lignende tilbakemeldinger disse dagene fra ungdom som opplever Centro Sarepta som et ideelt sted for å kombinere ferie, kristent fellesskap og samlinger om Guds Ord.