13 grader og bygevær?

Noen er litt leie av været som vi har hatt denne våren og sommeren. Er du en av dem? Om du er av den spontane typen så anbefaler vi deg å hive deg i bilen eller på et fly og komme til Centro Sarepta! Det er fortsatt ledige rom på «bibel- og feriedager» som varer frem til 30. juli!  

Det tar ca. ett døgn å kjøre fra ferjekaia nord i Danmark og til Centro Sarepta som ligger i Alfaz del Pi i Alicante.  På Centro Sarepta er det bibelsamling hver formiddag og kveld nå i sommer. Det er flott å se at enkelte som bor i området rundt Centro Sarepta også kommer til samlingene om Guds Ord.

Selv om det værmessige ikke ligner på en «tørketid» i Norge nå om dagen, opplever mange en åndelig «tørketid» om sommeren. Det er flott å kunne kombinere bibel og ferie om sommeren! Velkommen til Centro Sarepta og nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Les mer på Centro Sarepta sin hjemmeside eller på facebook.