Dansk volontør på plass fra høsten av

Som vi tidligere har skrevet på hjemmesiden, reiser familien Thorlund til Spania som misjonærer 3. august. Vi ba om forbønn for dem og for at det måtte legge seg til rette med en dansk volontør. Maria Thorlund har skrevet følgende til Sareptas hjemmeside:

Vi glæder os over at have fået en volontør til det første år på Centro Sarepta. Hans navn er Jonas Aagaard Nielsen, 20 år, fra Vejen. Han er netop ved at færdiggøre gymnasiet, hvor han har haft tysk, ikke spansk, i skolen og er dermed på bar bund ligesom os. Hans primære opgaver består i at undervise Immanuel, 6 år, i dansk og matematik og at passe alle drengene under vores sprogoplæring. Herudover vil han følge bibelundervisningen på centeret, som det lader sig gøre.

Jonas kvalificerer sig især til arbejdet ved at have godt mod på et kapløb i haven, ved at være bror til 2 brødre og ved at være kendt med menighedsarbejde fra og i sit hjem i Vejen også blandt indvandrere.

Vi glæder os til at lære Jonas endnu bedre at kende og til hans hjælp og er Gud taknemmelig for, at Han så konkret har lagt dette tilrette for os. Bed gerne for Jonas og børnene, om at de må trives med den nye hverdag fra august.

Maria Thorlund

 

Bilde: Jonas sammen med Immanuel, Samuel og Jakob