Husmøte i Eidfjord

Det er svært sjelden at det kommer predikant til Eidfjord for å delta på husmøte, men det finnes noen personer som regelmessig samles til bibelgruppe i denne kommunen. Fredag kveld var 12 personer samlet til husmøte hjemme hos Gjøtterud.

Sarepta ønsker å skape møtepunkt mellom Guds Ord og mennesker. Vi ønsker spesielt å skape dette ved å besøke steder der det er lite møtevirksomhet og predikantbesøk. Vi har de siste dagene blitt svært godt mottatt både på Lofthus og i Eidfjord.

Mennesker fra tre nasjoner kom på husmøtet i kveld. Det var fint å merke takknemligheten. De var takknemlige for at de fikk høre Ordet forkynt.

Av og til tenker jeg på at når en forsamling bikker ca 70 personer, bør noen flytte videre til steder der få troende bor. Det kan være til en bydel eller en bygd slik som Eidfjord. Eidfjord har noen troende, men mange er de stedene der barn og unge vokser opp uten å møte en eneste Jesu disippel.

I dag (lørdag) har vi møte på bedehuset i Odda kl. 12.00, Åkra i Kvinnherad kl. 16.00, Alta kl. 17.00 og kl. 18.30.  Vær med i bønn!