Fjelltur leir for islendinger og andre….

Denne uken har vi fjellturleir på Centro Sarepta.

Selv om vi er flere nordmenn enn islendinger blir alt oversatt til islandsk, og alle allsangene synges også på islandsk denne uken.

Når vi har leir starter vi dagen med frokost der vi smører nistepakke til fjellturen, så samles vi til morgensamling der vi synger på spansk, leser andakt på norsk, spansk og islandsk før vi ber for dagen og legger den i Guds hender på hvert vårt språk.

Deretter samles vi til en bibeltime fra 09:30 til 10:15. Denne uken er det Kristian Fagerli som underviser og forkynner fra brevet til Hebreerne. Kristian underviser og formidler på en levende, lærerik og inspirerende måte, og Eirikur står for tolkingen.

I dag gikk fjellturen til noen flotte og imponerende fjellformasjoner som heter Els Arcs mellom Callosa d´en Sarria og Tarbena. Turen er på litt over ti kilometer, 390 høydemeter og vi brukte nesten fire og en halv time på turen inklusive pauser.

Hver kveld har vi møte kl. 19:30. På disse samlingene bærer undervisningen mer preg av forkynnelse inn i våre liv. Kjekt å høre sangen på islandsk ljome i møtesalen, og også vi nordmenn og dansker prøver etter beste evne å forme de islandske lydene så godt vi kan.

Hanna gledet oss første kvelden med nydelig sang på norsk og Benjamin kompet vakkert på pianoet. Disse er to av tre flotte volontører som er sammen med oss dette skoleåret. Vi vil høre mer fra disse i løpet av uken!

Resten av uken vil også Ingibjørg og Arild sammen med Eirikur bidra med sang.

I tillegg til daglig undervisning og forkynnelse fra Kristian, vil vi legge opp til forskjellige fjellturer utover i uken. Er du på ferie i området og har lyst å være med på møtene eller turene er det bare å møte opp hos oss på Centro Sarepta.

Hjertelig velkommen skal du være!

Mvh Arild Melberg