100.000 på Sarepta-basar

Også dette året ble det arrangert basar til inntekt for Misjon Sarepta. En stor mengde gevinster. Mye forarbeid. Virkelig rørende og oppmuntrende å se dette arbeidet for å samle inn til kallet Misjon Sarepta har fått: Å skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker, i Norden og spansktalende land.

Også dette året møtte det opp mye folk. Særlig var barn ønsket velkommen denne gang, og en stor flokk barn hjalp til med å dele ut gevinster.

Min båt er så liten, og havet så stort. Denne kjente barnesangen har mye åndelig visdom, sagt på med et enkelt bilde om en båt på et hav. Det skal mye tillit til å overlate roret til noen. Jesus er verdt den tilliten. Dette var tema over andakten denne kvelden, av Ole Andreas Meling.

Familien Fredly gledde oss med nydelig sang. Enda toner sangen i meg: «Å for djup i Jesu kjærleik».

Så fikk vi også formidle noe av kallet, og det å være utholdende i kallet. Sarepta har ikke fått et prosjekt de skal gjennomføre av Herren. Et prosjekt som varer noen års tid. Vi har fått et kall vi ønsker å holde levende helt til Jesus kommer igjen. Vi trenger derfor utholdenhet i kallet.

Så skulle vi få inn ganske nøyaktig 100.000,- til arbeidet. Penger som gjør at vi kan fylle dieseltanken enda noen turer, og legge ut på reis enda en gang til steder som trenger å høre Guds Ord.

Takk til alle som bidrog!

Ole Andreas Meling