Fremad Kristi hærmenn!

Det var med stor spenning vi ønsket velkommen til to møter i Baptistkirken i Larvik denne helgen. Spenning fordi dette var de første møtene Sarepta har hatt i Larvik by – en by der begge bedehusene ble solgt for en lang stund siden og veien for å kunne leie et lokale til slik virksomhet har vært nokså lang. Men også spenning knyttet til alt det praktisk som man gjerne vil ha på plass første gangen på et nytt sted. At det ville komme noen på møtene var vi ganske trygge på – før helgen var vi 4 familier som ønsket å være med å legge til rette. Nå, etter disse møtene, er vi 6 familier som vil være med å bidra slik at vi kan ha et fast møtetilbud hver måned, nærmere bestemt den 2. onsdagen i måneden, og gjerne enkeltmøter utenom det også.

Men det avgjørende med all åndelig virksomhet er Guds verk iblant oss. Jan Tore Olsen talte, og vi fikk sang av Ole Gunnar Hegle & Camilla Isaksen og Anna Thorsen. Alle fikk formidle dybet av rikdom, visdom og kunnskap hos Gud. Det var uendelig stort å sitte og lytte til.

Når møtelokalet ble fylt nærmest til randen begge kvelder, og det blant møtedeltagerne fantes mennesker som ikke hadde hatt en slik mulighet til å samles på mange mange år i Larvik by, kjente vi på stor takknemlighet! Tenk at vi kan vinne «nytt» land også i Norge i dag, og ta tilbake «tapte» områder – og tenk at det finnes unge og voksne som vil gå inn i kampen slik at Ordet kan forkynnes på «nye» steder! Ikke rart at sangen «Fremad Kristi hærmenn, frem til hellig strid» tonet i mitt hjerte på veien hjem.

PABH