Bibelhelg på Gautestad!

Påmelding: https://forms.gle/wCoz6wrFbkogRkFF6

Høsten nærmer seg med stormskritt og det betyr at det snart også er tid for høstens Bibelhelg! Vi gleder oss til en helg med både åndelig og sosialt fellesskap i vakre omgivelser på Gautestad fjellstue🍁☀️

👆🏼🚌 Reiser du kollektivt? Det er bussforbindelse til Evje, ca 15 km fra Gautestad, fra Arendal (linje 175) for de som kommer med buss fra Oslo/Vestfold/Grenland og fra Kristiansand (linje 170) for de som kommer med tog, buss eller fly hit. Gi beskjed om når du er på Evje, gjerne i god tid før leiren, så henter vi deg der. For rutetider sjekk entur.no eller akt.no (Agder kollektivtrafikk)

🏎️ Gokart Lørdag byr vi på muligheten for en fartsfylt opplevelse på gokartbanen på Evje. Bli med og finn ut hvem som er leirens største råkjører!

🛶 Mulighet fiske og kano Gautestad har kanoer og robåt til utlån på Høvringsvannet og fri fiskerett i vannet når vi er der. På lørdag blir det mulighet for å benytte seg av dette, både om du drar på gokart eller blir på Gautestad, så ta med fiskeutstyr dersom dette frister. Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt!

Se mer info her.