Det er allerede to uker siden bibelcampingen på Holmen var ferdig.

Vi kan se tilbake på fantastiske dager sammen i nord, i et aldeles strålende sommervær.

Og folk kom. Både med fly, bil, motorsykkel, seilbåt, sykkel og til fots. Fra Kirkenes i nordøst, til Stavanger i sørvest. Fra Sverige og Finland, Ukraina og Spania. Mer enn 160 mennesker overnattet på Holmen, i tillegg til en del lokale som kom på enkeltmøter. Ikke minst gleder vi oss over mange barnefamilier nordfra som vil bruke kjærkomne feriedager på bibelcamp på Holmen. Også flere nye familier var innom dette året.

Sarepta har lagt ned en del arbeid de siste par årene med å utvide området for bobiler og camingvogner. Dette stod nå klart til årets bibelcamp, noe vi virkelig nøt godt av.

Havfiske, seilkurs, kanoer, fjellturer, kritthvite badestrender, bibelquiz og kompani Solbakken var bare noe av et allsidig og bredt aktivitetstilbud. Årets fangst var ei kveite på 32 kg. Noen var også ute på midnattssolfiske, noe som resulterte i hektisk aktivitet på kjøkkenet og servering av rykende fersk seimølje klokka halv ett på natta. God mat betyr mye for mange. Høydepunktet var for de fleste var nok et helt spektakulært buffetbord med et enestående utvalg av havets delikatesser, tidligere på bibelcampen.

Også denne sommeren har mange lagt ned en uvurderlig innsats i forbindelse med forberedelse og gjennomføring av årets bibelcamping. Vi vil si en stor takk til hver enkelt!

Så vet vi at det er ønsket om å nå mennesker med forkynnelse til hjelp i den enkeltes trosliv, som er drivkraften bak all praktisk tilretteleggelse. Mange opplever at det er lite møter i sommerhalvåret, og at det å få komme til Holmen er en oase man nødig vil være foruten. Møter og bibeltimer, barnesamlinger, ungdomskvelder og seminarer og sangaftener knyttet oss sammen i takknemlighet for barnekår og bønnerett, syndsforlatelse og evig liv.

Om Naftali står det; «…mettet med nåde, og fylt med Herrens velsignelse» (5.Mos 33.23). For mange er det ord man kan kjenne seg igjen etter ti rike dager på Holmen i sommer. Ei jente nektet å sette seg i bilen på tur hjem, før hennes mor hadde lovt å ta henne med til Holmen også neste sommer.