– Hvorfor varer det ikke i 3 uker?

Kommentaren lyder i det en familie holder på å pakke sakene. Det er siste dag på Sareptasommer i Fyresdal, og de skal reise hjem. Mor og far tenker vel at dette er nok. Veldig gildt, men så intenst at en uke er nok. «Det er ferie for oss voksne, vi ser ingenting til barna». Sier en annen forelder.

Det begynner med film hver morgen kl 0930. Da er hele leiren samlet for å gjenoppleve gårsdagen. Jan Tore Skogen går stadig rundt med filmkamera og redigerer en aldeles strålende film fra dagens opplevelse. Etter litt info, er det bibeltime og barneopplegg. Det er 4 grupper, og gjerne 30-40 barn i hver gruppe.

Så kommer dagens aktivitet. Aldri har en sporlek vært så spennende! Eller farlgi bibelsmugling i øsende regnvær. Lørdag er det misjonstivoli med en mengde konkurranser for alle aldre. Hver dag er det mulighet for vannsport og bading. Her er barn og ungdom i alle aldre. Alle har mulighet til å finne nye venner.

150 medarbeidere har deltatt i små og store oppgaver. Over 600 personer har campet her. Det er ikke lite å organisere!

De fleste dager har vi seminarer. Av og til to. Her er det aktuelle tema til hjelp for å leve i en sann etterfølgelse av Kristus.

Hver kveld er det kveldsmøter. To dager er det vitnemøte. Disse må brytes av etter 1 1/2 time. Folk har stått i kø for avlegge sitt vitnesbyrd. Mange sterke opplevelser, mange som kan vitne om hva Gud har gjort i livet og hvordan Guds Ord har gitt dem hjelp.

Det gis også anledning til sjelesorg, forbønn og salvelse. Aldri har vi opplevd et så stort behov for dette!

Vi tror at Sareptasommer varer mer enn 3 uker for mange. Den hjelpen de har fått i forkynnelse, forbønn og sjelesorg kan komme til å vare evig.