Klar, ferdig, gå!

El Presidente, Johannes Kleppa og Daglig leder Ole Andreas Meling er klar til misjonsløpet på lørdag. Det blir et heftig race. Alderen gjør at Ole Andreas nok må regnes som en liten odds-favoritt, men det sies at Johannes har ligget i hardtrening siste tiden. Det kommer derfor til å bli en intens duell. Ole Andreas er kjent som en dårlig taper, og komiteén har derfor gransket løypa ekstra nøye, for å se om han har satt opp snubletauer eller lignende for at Johannes ikke skal vinne.

Det handler om misjonsløpet på Fyresdal. I år går det til diakonalt arbeid i Spania og nybrottsarbeid i Norden. Tenk det! Nybrottsarbeid i Norden! Ja, slik står det til i vårt kjære Norge og vårt naboland Sverige. Det er mange bygder uten evangelisk forkynnelse. De har et bedehus som vitner om tidligere tiders vekkelser. Nå er det dødt ut. Men Sarepta ønsker å komme inn på slike steder. Da trenger vi arbeidere som vil gå. Det har vi. Og vi trenger noen som vil sende. Det kan du være med å støtte misjonsløpet.

Send et beløp og et navn, enten sum eller beløp pr. runde til et av våre telefon.nr. Det blir 13-15 runder på oss, med Ole Andreas forhåpentligvis noen meter foran 🙂

Johannes – tlf: 91 87 13 14

Ole Andreas – tlf: 99 50 34 87