Møteuke i Sirevåg med Jan Tore Olsen,

Da har vi lagt bak oss ei velsigna møteuke her på bedehuset i Sirevåg med Jan Tore. Vi er takknemlig til Gud for alt han har forunt oss. Vi var og så heldige og fikk sangkrefter på alle møtene. Tirsdag: Gina Skjørestad og barnebarnet Ragnhild, onsdag: Frode Hegle og Tom Håvard Tobiassen, torsdag: Moi musikklag, fredag: Fiskåguttane, lørdag Even og Eivind Ydstebø og søndag: Hanna og Liv Jorun. Møtene var godt besøkt, vi var mellom 40 og 65 stykker på møtene. Ekstra gledelig at mange ungdommer og kom. Fredag hadde vi ungdomskveld etter møte, 10 ungdommer stoppa igjen. Jan Tore fortalte noen glimt i fra misjonsarbeidet og det ble anledning til å stille spørsmål.

Det ble gitt ordet fritt på to av møtene. Mange uttrykte takknemlighet over møtene og det de hadde fått hørt, det var tydelig at mange hadde fått mat på veien. «Av bekken drikker han på veien, derfor løfter han høyt sitt hode.» Salme 110:7.

Undertegnede fikk den store glede av å ha predikanten i hus. Det er en velsignelse å få huse predikanter. Det blir en ny stemning i heimen. Praten går lett om åndelige ting og tanker drøftes om arbeidet i Guds rike. Husfar er ansatt i Lys Over Land, kjekt å få dele tanker og erfaringer på tvers av misjonsorganisasjonene. Litt utfordrende ble det for han å skulle samle inn kollekt til Misjon Sarepta, da det på de fleste møter han er på annonseres at den skal gå til Lys Over Land. Men folket tok det med et smil, og hvis noen skulle være i tvil, gikk kollekten til Misjon Sarepta!😊

Dette frister til gjentagelse og vi håper å få gjennomføre en ny møteuke i august 2025 om Herren vil.

Vi vil ønske Jan Tore og Misjon Sarepta Guds rike velsignelse.

«…og det han har gjort, har vært til stor nytte for deg.» 1. Samuel 19:4b

Mvh Samuel, Sunniva, Linda Silje og Odd Eivind ☺️☺️☺️☺️