Litt om bønn, påmelding og frivillige

I går kveld ble siste oppdatering til bønnegruppen for «Sareptasommer i Fyresdal»  sendt ut. Enda noen nye navn var kommet på påmeldingslisten. Mange på listen er blitt bedt for i flere måneder. Enkeltmennesker, familier, talere og ledere er blitt båret til Ham …..Han som har bedt oss om å komme. Måtte den enkelte få hjelp på VEIEN HJEM TIL HIMMELEN denne uken i Fyresdal.
Vi ber også om kjekke, fine, avslappende feriedager for de mange.

PÅMELDING
For å være med på Sareptasommer i Fyresdal må man være påmeldt. Lenge har det vært ventelister på rom og nå er det også stort sett fullt med tanke på den totale antallsbegrensning som vi har satt. Likevel er det to ting folk kan komme på uten å være påmeldt. Kveldsmøtene (19.00) og bibeltimer 09.30) i hallen er åpne for folk som bor i nærheten. Så om man kun er inne i hallen på disse samlingene og reiser av gårde etterpå….…ja, så trenger du ikke være påmeldt.

Frivillige
På Sareptasommer i Fyresdal stiller det opp utrolig mange frivillige….til all slags oppgaver. Uten disse hadde det aldri vært noe Sareptasommer i Fyresdal. Ildsjelene finnes enda………
Noen ildsjeler deltar på slike typer arrangement….og noen (ofte de samme) er trofast i det lokale arbeidet på sitt hjemsted. Må Herren velsigne dem rikt.

Takk også til deg som er med å ber for Sareptasommer i Fyresdal den kommende uken.
Vi er klar over at vi står i en åndskamp…..og vi kjenner på det.

19 Atter sier jeg dere: Alt det to av dere på jorden blir enige om å be om, skal de få av min Far i himmelen. 20 For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem. Matt 18:19f