Gode fjellvandrer!

Vinteren har kommet til Norge, og da er det ofte vanskelig med fjellturer til fots! De som foretrekker det framfor skiturer, kan da søke seg til Spania! Sarepta arrangerer hvert år fjellturleirer ut fra Centro Sarepta i Alfas del Pi. Dette er et område som er som laget for fjellturer.

Til våren er det fjellturleir i uke 9, fra mandag 27. februar til søndag 5. mars. Vi starter med kveldsmøte mandagen og slutter med frokost søndagen. Det er også fullt mulig å forlenge oppholdet etter leiren, men før leiren er det vinterferie på senteret.

Det er utrolig vakkert her på Costa Blanca, og temperaturen egner seg svært godt for fjellturer og utflukter. Vi kan ikke garantere sol fra skyfri himmel hver dag, men sannsynligheten er veldig stor! Området har et stort utvalg av turstier og fjelltopper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Hittil har vi hatt fjellturleir-deltakere fra 15 til 81 år, og tilbakemeldingene og evalueringene tyder på at trivselen og tilfredsheten med leirene har vært veldig høy!

Viktigere enn turer i en flott natur er at du her får anledning til å sette deg ned og lytte til Guds ord morgen og kveld, og oppleve et godt og trygt kristent fellesskap. Vi smører niste, slik at vi kan gå på tur rett etter bibeltimen, og med det ha god tid på turen. Og samtidig ha god tid til Guds ord.

Taler er Johannes Kleppa. Sammen med Arild Melberg er han også leirleder og turguide. Begge har opparbeidet seg betydelig erfaring fra fjellturer i området, og kjenner terrenget godt.

Se mer om fjellturleirene her: https://www.centrosarepta.no/arrangement/fjelltur-leirer/

Dersom det ikke passer for deg på denne tiden, kan du ta turen på et annet tidspunkt, og kombinere en uke eller to på bibelskolen med fjellturer.

For mer opplysninger og påmelding ta kontakt telefon +47 90 19 39 90 eller e-mail: post@centrosarepta.no