Landsmøtet

Det er fortsatt vansekelig å legge planer. Men vi har nå lagt en plan for landsmøtet som vi mener med stor sannsynlighet kan gjennomføres.

Landsmøtet blir flyttet til Nærbø bedehus. Holmavatn tilbyr god og rimelig overnatting med frokost til 800,- pr natt med dobbeltrom og 600,- pr natt på enkeltrom.

Vi planlegger utfra at vi er på trinn 2 i gjenåpningsplanen. Slår optimistiske kalkyler til, kan vi være på trinn 3. Men det skal være fullt mulig å gjennomføre det også på trinn 2.

Det blir desverre ikke lett å få Dan Hesselund til Norge. Han var satt opp som hovedtaler. Selv på trinn 3 sier regjerningen at det vil være karantene ved innreise. Men alle forkynnere i Misjon Sarepta deltar. Vi vil derfor få dobbel bibeltime av Jan Tore Olsen lørdag og av Kristian Fagerli på søndag. Vi andre deltar på kveldsmøtene.

På trinn 2 skal det være mulig å gjennomføre møter med inntil 200 personer, vi trenger derfor ikke påmelding til møtene. Men vi trenger påmelding til måltider. Vi prøver å servere noe smittevennlig middagsmat hovedsakelig utendørs. Meld deg derfor på på skjema i https://misarepta.com/arrangement-3/

Start ferien på landsmøtet!